خبرگزاری آوان خبرگزاری آوان .

خبرگزاری آوان

گوشت اضافی بعد از عمل پلک

احتمال ایجاد گوشت اضافی بعد از عمل پلک به علت عفونت بعد از عمل پلک بسیار پائین است. تجمع مایعات خونی و لنفی زیر پوست: تجمع مایعات خونی و لنفی منجر به ورم و کبودی می شود که طبیعی بوده و معمولاً بعد از چند هفته از بین می رود اما اگر این تورم کاهش پیدا نکرد یا در حال افزایش بود حتماً باید به پزشک مراجعه شود.


برچسب: گوشت اضافی بعد از عمل پلک،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ تیر ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۳:۱۲ توسط:مهرداد وفایی اصیل موضوع: نظرات (0)